Konsultacije za one najbliže

Teško je kada vaši najbliži imaju problem, a vi niste sigurni kako da im pomognete.

Koje su prave reči i postupci, šta reći, šta uraditi? Kako da im olakšate to nešto sa čim vidite da im je mučno da se izbore a što možda ne razumete baš najbolje ili u potpunosti?

Da li sumnjate da vaše dete, partner ili prijatelj ima poremećaj u ishrani koji ima elemente anoreksije nervoze, atipične anoreksije, anoreksije atletike ortoreksije i/ili restriktivnog poremećaja unosa hrane?

Ukoliko vam se čini da vaš bližnji pati i nije još spreman da potraži pomoć, a vi biste želeli na neki način da doprinesete tome da mu bude bolje, možete zakazati konsultacije sa mnom.

Ja sam neko ko iz dugogodišnjeg iskustva zna svaki mračni ugao, svaku raskrsnicu, svaku zamku koju anoreksija ima u svom rukavu.

Koji je koncept konsultacija i koliko ih je potrebno

Najčešće su dovoljne jedna ili dve konsultacije kako bi pokrili odgovore na sva pitanja koja imate za mene, ali i savete koje ja imam za vas na koje možda niste ni računali da su vam potrebni. 

Konsultacije se odvijaju po principu jedan na jedan. Konsultacije se mogu održati i za dve osobe (npr. dva roditelja, dve prijateljice ili slično).

Koja je investicija u konsultacije

Konsultacije se odvijaju individualno (1:1), preko Zoom platforme, i traju 90 minuta.

Cena jedne konsultacije je 49 eura (u dinarskoj protivvrednosti). Ukoliko se konsultacije održavaju za dve osobe, cena za jednu konsultaciju je 75 eura (u dinarskoj protivvrednosti).

Ukoliko želiš da se prijaviš za konsultacije pošalji mi mejl na info@anoreksija.rs sa naznakom za “konsultacije za najbliže” kako bih ti poslala podatke za uplatu i kako bi se dogovorili oko termina 🙂

NAPOMENA:
Ove konsultacije su isključivo za roditelje, partnere, prijatelje ili druge bliske osobe nekoga ko se bori sa anoreksijom.

Ovo nisu konsultacije za one koji se lično bore sa anoreksijom.

Ukoliko se ti lično boriš sa anoreksijom, pogledaj moj program Kako savladati anoreksiju bez griže savesti klikom ispod.